Logo WTC Nieuwendijk

WTC

NIEUWENDIJK

Peloton de Charme

Eén club, vier pelotons, veel charme

foto's

infobord

wtc nieuwendijk

Beste bezoeker,

Fijn dat je een bezoekje brengt op de website van WTC Nieuwendijk. Een fietsclub met een zeer rijke geschiedenis.

Opgericht in 1975 door enkele enthousiaste wielerfanaten is de club geleidelijk aan gegroeid tot de fantastische club die we nu zijn.

Van begin maart tot half oktober rijden we in 4 verschillende groepen vanuit café De Krekel te Bonheiden. Elke groep heeft zijn eigen identiteit. Wil je weten welke groep het best bij jou past, klik dan op onderstaande links.

Naast onze zondagsritten rijden we geregeld daguitstappen. Deze gaan tot aan de zee of de Ardennen. Daarnaast doen we ook meerdaagse uitstappen en evenementen. Kortom, een club die leeft!

Meer informatie

hoofdsponsors

De Volksvriend

Het mosselhuis bij uitstek te Sint-Katelijne-Waver
Klik Hier

De Krekel

Thuisbasis van WTC Nieuwendijk

Wijns Vastgoed

Vastgoedmakelaar Wijns Vastgoed garandeert u een persoonlijke en eerlijke service met ervaring en deskundigheid, rekening houdend met de realiteit van de vastgoedmarkt
Klik Hier
0

Gelukkige leden

0

Ritten in 2023

0

Kilometers in 2023

Wat is Peloton de Charme ?

Peloton
de
charme

Peloton de charme beschrijft waar WTC Nieuwendijk voor staat. Het is afgeleid van pedaleur de charme: een term die wordt gebruikt voor een goed gesoigneerde renner. Iemand die er verzorgd uitziet, het juiste wielertenue draagt en een mooie fietsstijl heeft. Wij zijn echter niet 1 renner, maar een heel peloton. Een peloton dat op een mooie, goed uitgeruste manier het WTC-gebeuren wil promoten. Zo is iedereen die ons ziet of tegenkomt, gecharmeerd door onze club.

Gebruikersnaam

Voornaam

Naam

Email

Aantal jaren lid

Proficiat!

Welkom bij,
WTC Nieuwendijk

We hebben je een email gestuurd.