Tijdens de ledenvergadering hebben we de 4-daagse 2020 toegelicht. De vierdaagse gaat volgend jaar naar de Moezel. Het hotel is reeds verkent door onze penningmeester. Meer info vind je hierVermits het hotel meestal vrij snel volzet is, moeten wij de kamers ten laatste half december vastleggen. Daarom willen wij vragen aan de geïnteresseerden om voor 7/12/2019  een mailtje te sturen naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we reeds een richtlijn hebben hoeveel kamers we moeten reserveren. Definitieve inschrijvingen met betaling van een voorschot moeten binnen zijn voor 15 mei 2020. Eindsaldo voor 10 juli 2020.

 

Om tijdens de wintermaanden niet van mekaar te vervreemden richt onze club op zaterdag 25 januari een kaas en wijn avond in. Deze gaat door in onze vertrouwde zaal ‘De Goede Herder” om 19u30. De kostprijs bedraagt een luttele 20 euro per persoon

Het lidgeld voor 2020 bedraagt 72 euro voor een hele seizoen. In het lidgeld is de verzekering via de Vlaamse Wielerbond (VWB) automatisch inbegrepen. 

Zoals elk jaar starten we na de laatste officiële zondagsrit met onze wintertrainingen. Deze ritten worden niet georganiseerd door WTC-Nieuwendijk maar wel door ons gepromoot. 
De winterritten vertrekken steeds om 9.00 uur aan het lokaal. Onderlinge afspraken worden ter plaatse gemaakt. Er wordt gereden in één of twee groepen afhankelijk van het aantal deelnemers en de belangstelling.  De dames vertrekken om 9.30 uur.

 

Onze Sponsors