Het coronavirus heeft in een razend tempo een wending in ons dagelijks leven gegeven. Het bestuur hoopt dat jullie, jullie familie en vrienden zo veel mogelijk gespaard blijven van het virus. 

Zoals eerder meegedeeld zijn al onze activiteiten voor maart 2020 geannuleerd. Bij dit schrijven melden we dat we voorlopig alle ritten annuleren. Van zodra we terug in groep mogen fietsen nemen we zo snel mogelijk de draad weer op. Het bestuur zal jullie hiervan op de hoogte brengen. Wij kijken hier alvast naar uit!!!

We hebben ook een WTC Nieuwendijk Strava account. Op deze manier proberen we als club toch een beetje met mekaar verbonden te blijven. WORD LID VAN ONZE STRAVA CLUB. Lees hierover meer in onze extra nieuwsbrief. 

De extra nieuwsbrief van maart vind je hier

Gezien de recente ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus zijn wij als club genoodzaakt onze activiteiten voor de maand maart op te schorten. Dit betekent dat de ritten van zondag 15, 22, en 29 maart niet zullen doorgaan. Ook de klassieker naar Scherpenheuvel van 21 maart wordt niet gereden. Wij volgen hierbij de richtlijnen van de FOD Volksgezondheid. Meer info hieromtrent vinden jullie op de website www.info-coronavirus.be
Het bestuur blijft dit opvolgen. Wat betreft de ritten van de maand april zullen wij jullie ten gepaste tijde informeren via onze website.
Met sportieve groeten
Het bestuur

Het nieuwe infoboekje 2020 is beschikbaar in de rubriek 'downloads'.
Veel leesplezier

 

Onze Sponsors