Beste leden van WTC Nieuwendijk,

De laatste weken heb ik gemerkt dat heel veel leden plezier beleefd hebben aan het meerijden in onze club. Er was heel veel enthousiasme en WTC Nieuwendijk begon terug te bloeien. Helaas heeft de realiteit ons weer ingehaald en dienen er opnieuw maatregelen genomen te worden omtrent corona.

De overheid vraagt uitdrukkelijk om onze sociale contacten te beperken, alsook niet op zoek te gaan naar achterpoortjes om de regels te omzeilen. Wij nemen dan ook onze verantwoordelijkheid en schorten onze activiteiten tot nader orde op. De toekomst zal uitwijzen wanneer we heropstarten.

Tijdens deze periode zijn jullie nog steeds welkom in ons lokaal Den Artiest. Uiteraard aan de op dat moment geldende regels.

Ik onthoud toch vooral de goede sfeer van de afgelopen weken, en de wil van veel leden om van onze club een topclub te maken. Daarom ben ik ervan overtuigd dat van zodra we terug heropstarten deze sfeer snel zal weerkeren. We moeten even onze aandacht verleggen naar het bestrijden van het virus, maar daarna kunnen we weer volop genieten van onze club, onze WTC Nieuwendijk.

Hou het gezond!

Onze Sponsors